Cautare

17867 de rezultate pentru "papa francisc face declarartii" (4.47 secunde)
presedinte il joaca pe Papa al Cruciadei Anticoruptie din Vami. ... Daca se dovedeste ca "Regina" face parte din guvernul Boc, cine e responsabil pentru mentinerea acestui guvern dincolo de orice limita a bunului simt?
Cum se face ca nu ii convingeti pe o parte din primarii PSD si chiar pe unii senatori, pentru ca recent au mai plecat catre putere, in special catre UNPR? ... Pupa-l in bot si papa-l de tot, nu?
Politicianul cocotat la putere are pretentia de a fi socotit infailibil, precum papa.
Acolo nu se face doar suprainaltare, ci si extindere, asa incat lucrarile se intind si pe o parte din pamanturile aflate in proprietate privata. ... Radu Papa, arhitectul-sef al CJ Dolj, cunoaste situatia din zona, dar spune ca la consiliul judetean nu au sosit nici un fel de documentatii:
Si nu in ultimul rand are un ibric de alama de care se foloseste zilnic pentru a-i face sotiei o cafea, bineinteles o cafea Sfanta Elena. "Cafeaua este esenta inteligentei, cafeaua te scapa din infern", asa spunea Papa Clement al VII-lea, iar Napoleon spunea:
Povestea de dragoste incepe atunci cand Raffaello Sanzio a fost chemat la Roma de catre Papa pentru a-i picta apartamentele. ... Raspunsul il creioneaza casa Pantheon in ultimul sau parfum ce ne face sa mirosim cerul renasterii, cerul iubirii desavarsite.
- Veniti dupa mine si va voi face pescari de oameni. ... Papa Paul al VI-lea, in spiritul ecumenic promovat de Conciliul Vatican II, a dispus ca pretioasa relicva sa fie predata Bisericii din Rasarit, avand in vedere ca Sfantul Andrei este patronul orasului Constantinopol si al Patriarhatului Ecumenic.
In traditiile biserice romano-catolice, se obisnuia ca papa sa striveasca o mana de struguri intr-un potir la liturghia din 6 august, binecuvantand atat strugurii cat si stafidele. ... Probajele erau considerate din vechime un fel de sfinte ce erau desemnate de Dumnezeu a face dreptate intre oameni.
Ce tie nu-ti place sltuia nu-i face! ... Norocul vostru cu Brzezinski - nascut polonez, noroc cu Biserica Catolica si Papa!
Inca din anii '80, marile puteri ale lumii stiau ca rezervele se vor epuiza in cateva zeci de ani si ca, daca pun mana pe ele, vor face foarte multi bani.rnIntr-o alocutiune rostita la Bruxelles, disidentul rus Vladimir Bukovski a dezvaluit ca, pe data de 17 ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale, formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valery Giscard d'Estaing, bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stat al SUA Henry Kissinger, s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze in marile institutii financiare ale lumii:
(Mare este Allah!) si L-am razbunat pe profetul Mohamed!, sustin ca ar face parte din gruparea al-Qaeda. ... Dreptul revistei Charlie Hebdo de a publica caricaturi cu Papa sodomizandu-i pe preoti reprezinta, oare, punctul culminant al valorilor iluministe?
Asa ca, in timp ce unii erau in doliu dupa Papa, altii isi delectau privirile cu nunta printului Charles cu vechea sa dragoste, Camilla Parker. ... discutiile in zadar pe marginea acestei probleme nu pot face decat rau celor trei.
ca popor ortodox, tin doliu si pentru Papa, fiind tristi zile la rand ca a murit sarmanul om de boala si batranete, fac mare tam-tam din rapirea ziaristilor in Irak, manifestandu-si solidaritatea cu mic, cu mare (unii doar de dragul de a da bine la opinia publica), dar realizeaza tarziu in noaptea constiintei ca sunt o gramada de semeni de-ai nostri, conationali pe deasupra, care au trait si traiesc clipe grele fara a putea fi acuzati ca au vreo parte de vina in fasa naturii dezlantuite.
Pana la urma, sa vezi coincidenta, Ronaldinho a dat-o in bara precum o face, de patru ori la rand, intr-o reclama celebra, dar buna de pacalit copiii care nu papa tot.
Iar papitoiul care face... toti banii pe care ii papa Monicuta, traiasca el si moaca lui tampa atunci cand ea tranteste, cu seninatate, cate o "perla" despre altii mai tinerei si altele care n-au banii ei
Frumusetea acestei urate arte de a lipi de el persoane care azi aici, maine - dincolo il face unic. ... Traiasca pentru ca "papa tot", sa se faca mare.
Nimic deocamdata si nu cred ca este din cauza ca nu am auzit toate stirile bomba, pentru ca despre acest lucru nu s-ar fi pierdut cu siguranta ocazia de a se face publicitate legat de masurile luate de autoritati si eficienta in aplicarea lor.
Pentru ceilalti, este un lider populist care ameninta institutiile democratiei, ahtiat dupa puterea absoluta, ne face de ras la Bruxelles, este capul unui grup de interese, corupt el insusi.
De aceea, trebuie sa vedem cu atentie standardele europene, sa nu exageram, sa nu fim mai catolici decat Papa“.
Acestea au marcat peste veacuri imaginea asociata evreimii si iudaismului in dogma crestina si in reprezentarile comune ale masei de credinciosi pastoriti de Papa de la Roma, dar si de Bisericile ortodoxe din Rasarit.
google-analytics.com